Behandelingen

Premium
Service

Yvonne Hairdesign staat al meer dan 25 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing op het gebied van kapsel, haarkleur en styling. Onze kapsters blinken uit in vakkundigheid. Voor iedere klant is de persoonlijke aandacht vanzelfsprekend. Ervaar onze uitstekende service en dienstverlening. Maak een afspraak of kom indien mogelijk bij ons langs. Bij Yvonne Hairdesign bent u altijd welkom!

KERATINE BEHANDELING

Bij een keratine behandeling wordt een natuurlijke haarverbeteraar op een verantwoorde wijze aangebracht. De behandeling geeft meteen resultaat. Deze Braziliaanse keratine behandeling heeft een veilige en langdurige uitwerking en zorgt voor 100% tevredenheid. Onze keratine kan toegepast worden op ieder haartype en is 100% formalhyde vrij.

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Direct resultaat
  • Gezond en glanzend haar
  • Blijft tot 4 maanden in het haar (mits goed verzorgd met de juiste daily care producten)
  • Maakt sterk pluizig en weerbarstig haar glad
  • Verbetert direct moeilijk behandelbaar haar
  • Verkort de droogtijd aanzienlijk
  • Ideaal voor haar dat chemisch beschadigd is

HAARVERLENGING

Altijd al gedroomd van lang & vol haar of meer volume en dat op een veilige manier? Wij werken met diverse specialisten op het gebied van hairweaving en extensions. Hiervoor gebruiken wij 2 verschillende technieken die absoluut niet schadelijk zijn voor je haar. Er komen geen chemische middelen aan te pas.

Hairweave De inzetrand is flinterdun, dit resulteert in een onzichtbare en natuurlijke look. Het is niet te onderscheiden van het eigen haar.

Tape extensions Binnen 30 tot 45 minuten heeft u een onopvallende, comfortabele haarverlenging en/of verdikking die perfect met het eigen haar wordt samengevoegd.

De hairweaving en tape extensions zijn er in verschillende haartinten en structuren: stijl, golvend en krullen. Meerdere kleuren combineren is ook mogelijk, dit doen we vaak om een natuurlijk effect te bereiken. Wat kun je allemaal met je nieuwe kapsel? In principe eigenlijk alles! Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, sporten, dansen, etc. Je kunt je haar zelfs kleuren en modelleren met stijl- of krultang. Uiteraard is het wel belangrijk dat je je haar verzorgt met een goede shampoo, met maskers en serums. Na het aanbrengen van het nieuwe haar krijg je van ons nog een passend verzorgingsadvies mee. Heb je nog vragen? Kom gerust even langs.

KLEURSPECIALIST

Yvonne Hairdesign is een kapsalon waar op hoog niveau wordt gewerkt. Yvonne Hairdesign is aangesloten bij Het Spectrum, een wetenschappelijke kring van haarkleurspecialisten gesponsord door Schwarzkopf Professional. Hierdoor zijn wij kleurspecialist bij uitstek.

NAGELSTUDIO

U kunt bij Yvonne Hairdesign ook terecht voor een manicure.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u naar:

Nagel Studio Natasha

Nails By Mona

Dames
€ 33,70

Knippen & Drogen

Dames
€ 51

Knippen & Föhnen vanaf

Dames
€ 32,60

Föhnen vanaf

Heren
€ 32,60

Knippen vanaf

Kleuren
€ 49,50

Kleuren vanaf

Kleuren
€ 40,30

Highlights vanaf

Weaving
€ 388,10

Vanaf

Tape extensions
€ 115,80

Vanaf

Keratine Behandeling
€ 161,70

Inclusief thuisbehandeling vanaf